Asperges eten in Raalte

Geniet bij Hotel de Zwaan van het heerlijke witte goud: bij ons kunt u Asperges eten in Raalte!

Asperges eten in Raalte: dat is wat u wilt! U kunt vanaf medio april weer volop genieten en asperges eten in Raalte. Op het zonovergoten terras met uitzicht over Raalte kunt u Asperges eten in Raalte. In combinatie met een heerlijke bijpassende wijn, uitgekozen door onze vinoloog Hans Poppe, is dit een prachtige combinatie. Medio april kunt u weer genieten en asperges eten in Raalte. Onze asperges zijn een prachtig streekproduct, en worden elke dag vers bereid door onze chef-kok Tjalco Zetzema.

Wij serveren niet alleen traditionele asperges, maar hebben ook een asperge menu. Dit menu zal bestaan uit een voor, tussen, hoofd en een nagerecht. Zo kunt u heerlijk asperges eten in Raalte en staat uw avond in het teken van het witte goud: asperges. Laat u adviseren over de bijpassende wijn en vraag het naar een van onze medewerkers. U kunt genieten in brasserie Bon Aparte of op ons zonovergoten terras met uitzicht over de winkelstraten van Raalte.

Ook kunt u ons vinden op de Sallandse Aspergemanifestatie. Een manifestatie waar alles draait om één ding: Asperges eten in Raalte! Dit evenement waar ongeveer jaarlijks 1500 mensen op af komen, wordt gehouden op Havezathe Den Alerdinck. Een prachtig landgoed, en een unieke locatie. De eerste asperges worden hier gegeten en u kunt ze natuurlijk ook kopen. Ook staat het bekend om zijn jaarlijkse asperge-schil-wedstrijden. Komt u gerust langs op 27 april 2014 in Laag Zuthem, op Havezathe Den Alerdinck. Wij zien u graag tegemoet op deze unieke locatie!

Natuurlijk kunt u ook gerust bij Hotel de Zwaan asperges eten in Raalte! Mocht u willen reserveren, kunt u altijd contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen, of een email sturen naar info@hoteldezwaan.com. Ons telefoonnummer is 0572-363738

Share This: