PopUlus Hotel

Boek een comfortabel verblijf bij Hotel Restaurant de Zwaan!

Hotel de Zwaan in Raalte is onderdeel van PopUlus Hotel Groep, een kleinschalige groep van hotels en restaurants. Hier kunt u verblijven in prachtige kamers, voorzien van alle gemakken. Er is voor iedereen een mooie kamer te boeken. U kunt bij ons PopUlus Hotel kiezen voor een prachtige en comfortabele comfort kamer of kies een luxe kamer voor extra comfort of een uitbundige torenkamer of luxe suite met jacuzzi. Ons PopUlus Hotel heeft de beste voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Lees hieronder wat PopUlus Hotel de Zwaan u allemaal te bieden heeft.

Iedere ochtend staat het ontbijtbuffet voor u klaar. Bij PopUlus Hotel de Zwaan kunt u genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijt, geserveerd in de ontbijtzaal. Daarnaast kunt u ook voor lunch en diner terecht bij ons prachtige en sfeervolle restaurant. Er is een uitgebreide kaart met de lekkerste gerechten. Bovendien wordt alles vers bereid waardoor u altijd verse gerechten geserveerd krijgt. Ook gaan wij bij ons PopUlus Hotel met de seizoenen mee. Dit houdt in dat er ieder seizoen weer andere heerlijke gerechten zullen zijn bij ons PopUlus Hotel. Wilt u tijdens het eten iets meer informatie over verschillende wijnen? Stel uw vraag aan onze vinoloog. Hij kan u adviseren over de beste en lekkerste wijnen bij verschillende gerechten.

Bij PopUlus Hotel de Zwaan kunt u ook heerlijk zwemmen. Er is een prachtig zwembad waar u heerlijk even baantjes kunt trekken. Of maak gebruik van het Turks stoombad om even helemaal tot rust te komen. Ons PopUlus Hotel is voorzien van de beste faciliteiten om uw verblijf aangenaam te maken. Natuurlijk is er in ons PopUlus Hotel ook wifi aanwezig.

Of u nu voor zakelijke doeleinden of recreatief bij ons PopUlus Hotel verblijft, u zult altijd genieten van een geweldig verblijf bij PopUlus Hotel de Zwaan.

Share This: