Hotel Heino

Boek een comfortabele kamer tegen een aantrekkelijke prijs bij ons hotel Heino!

Ons hotel Heino is gelegen in het gezellige plaatsje Raalte. Dit is op slechts 8 km afstand van Heino! U kunt dus heerlijk verblijven in ons hotel Heino en genieten van de prachtige omgeving van Raalte en Heino. Bovendien kunt u een prachtige en comfortabele kamer boeken bij ons hotel Heino, Hotel de ZwaanU kunt kiezen uit verschillende type kamers. Boek een prachtige comfort kamer, luxe kamer, de uitbundige torenkamer of een super luxe suite met jacuzzi! Bij ons hotel Heino komt u even helemaal tot rust. Nergens kunt u zo voordelig een prachtige kamer boeken met zoveel voorzieningen!

Naast de prachtige kamers van ons hotel Heino kunt u ook genieten van de geweldige voorzieningen. Wij beschikken over een mooi zwembad waar u even lekker kunt zwemmen. Daarnaast is er in ons hotel Heino ook een Turks stoombad! Kom even helemaal tot rust en geniet van de luxe die hotel de Zwaan u te bieden heeft.

Om uw verblijf bij hotel Heino compleet te maken kunt u ook komen eten in ons prachtige en sfeervolle restaurant. Ons hotel Heino heeft een uitgebreide kaart met vele heerlijke gerechten. Bovendien is er voor ieder wat wils. Iedere dag wordt er gewerkt aan het verbeteren van de gerechten waardoor u altijd het beste van het beste krijgt. Daarnaast worden de gerechten bij ons hotel Heino vers bereid. U kunt genieten van de heerlijkste gerechten, met zorg klaargemaakt. Wilt u weten welke wijnen lekker zijn bij bepaalde gerechten? Bij hotel Heino is er een vinoloog aanwezig! U kunt uw vragen stellen aan onze vinoloog.

Ook feesten en partijen zijn mogelijk bij ons hotel Heino. Wij beschikken over prachtige zalen waar u terecht kunt voor gezellige feesten en partijen, volledig door ons verzorgd. Vraag naar de mogelijkheden bij hotel Heino.

Wilt u meer weten over ons hotel Heino? Kom gerust eens langs of mail naar info@hoteldezwaan.com

Share This: