Hotel in Raalte

PopUlus Hotels & Restaurants:

Hotel de Zwaan is onderdeel van PopUlus Hotels.

Sinds maart 2017 realiseert de familie Poppe een kleinschalige groep hotels en restaurants; PopUlus.

 Wij zijn een hechte familie met een enthousiaste, gastgerichte, geweldig mooie, gepassioneerde groep van medewerkers, waar we trots op en mogen zijn.

 Broers Benny en Hans Poppe runnen sinds 1989 Hotel Restaurant de Zwaan in Raalte. Jongste telg Theo runt sinds 1996 Hotel het Wapen van Delden. Neef Daniël heeft sinds 2016 de exploitatie over Landhuishotel Herikerberg in Markelo. Bedrijfsleider Leon staat sinds 2011 aan het roer bij Grand Café Neuf in Raalte.

Hotel het Wapen van Delden

 

Grand café Neuf

Herikerberg

Landhuishotel Herikerberg

Wij zijn hoteliers en restaurateurs in ons hart en dat willen wij ook blijven uitstralen. Dat geven wij ook mee aan onze medewerkers. We werken continue gezamenlijk aan verbetering en vernieuwing. Wij geloven in de kracht van samenwerking, of dit met onze medewerkers is of dat u als gast dat met ons bent, samen komen we verder.

 De familie Poppe was al een tijdje aan het sparren, welke vorm van samenwerking te kiezen. In 2017 worden de hotels, restaurants en het Grand café , samen onder de PopUlus groep neergezet. Wij heten u van harte welkom.

 Eat, Drink, Sleep & Enjoy !

 Gastvrije groet en graag tot ziens bij PopUlus Hotel Restaurant de Zwaan in Raalte.

Familie Poppe & Team Hotel de Zwaan

Share This: