Hotel Salland

Komt u langs bij ons hotel Salland om tot rust te komen en te genieten van de prachtige Sallandse omgeving

Geniet bij Hotel de Zwaan van de prachtige omgeving. U kunt bij ons in hotel salland tot rust komen na een mooie wandeltocht of fiets tocht.

U bevindt zich in hotel Salland in de prachtige omgeving van de Lemelerberg of de Holterberg, slechts 10 kilometer van ons hotel Salland. Hotel de Zwaan is gevestigd in Raalte, met een prachtig terras en uitzicht over de winkelstraten van Raalte. Kom dus daarom naar ons hotel Salland. Wij hebben fietsroute’s en wandelnetwerken voor u opgesteld, verkrijgbaar bij de receptie in ons hotel Salland.

Wanneer u logeert in Hotel de Zwaan logeert u in een van onze hotelkamers. Deze variëren bij ons hotel Salland van comfort, luxe en suite.
Hotel Salland heeft ook een brasserie Bon Aparte, waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. U kunt bij ons hotel Salland natuurlijk ook op het terras zitten of een kopje koffie drinken.

Als u heerlijk gefietst of gewandeld heeft in de omgeving van Salland, kunt u nog nagenieten in ons zwembad of Turks stoombad, wat ons hotel Salland ook beschikt. Ook beschikt hotel Salland over gratis WiFi.
’s Ochtends kunt u in het hotel uitgebreid ontbijten in onze Oud Holland zaal. Er staat in dit hotel Salland een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. De openingstijden zijn doordeweeks vanaf zeven uur  tot tien uur. In het weekend wordt het ontbijt in hotel Salland geserveerd vanaf acht uur tot en met half elf.

Komt u gerust langs in Hotel de Zwaan. Niet alleen om een kamer te boeken, maar ook om tot rust te komen en te genieten van de natuur in Salland. Als u meer wilt weten over Best Western hotel de Zwaan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@hoteldezwaan.com of bellen naar 0572-363000.

Share This: