Hotel Zwolle

Boek nu een kamer in Raalte, een hotel in de omgeving van Hotel Zwolle!

Op slechts 20 minuten afstand van Zwolle vindt u Best Western Hotel de Zwaan. Een hotel met een perfecte ligging. Namelijk midden in het centrum van Raalte en op korte afstand van de hoofdstad van Overijssel. Een prachtige hanzestad wat verbonden is aan de IJssel. Boek nu een kamer en ontdek het prachtige Overijssel.

Als u logeert in Hotel Zwolle, brengt u dan vooral een bezoekje aan Zwolle. Dit kunt u per fiets doen, maar natuurlijk ook wandelend, met de auto, bus of trein. Vergeet u dan niet om een bezoekje te brengen aan de prachtige binnenstad van Zwolle, de kleine grachten en het Wezenlanden park.  Zwolle is een authentieke stad om te bewonderen. Mocht u interesse hebben om musea te bezoeken, doe dit dan gerust! Vooral het stedelijk museum of museum de Fundatie zijn echte uitblinkers. Natuurlijk kunt u altijd bij een van onze medewerkers van Hotel Zwolle informatie vragen over musea, bezienswaardigheden of trein tijden.

Ook ligt Hotel Zwolle ligt midden in de Sallandse landschappen die te bewonderen zijn. U zult uw ogen uitkijken en zien wat Hotel Zwolle te bieden heeft. Hotel Zwolle heeft prachtige wandel en fietsroutes. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie van Hotel Zwolle.

Uw verblijf zal helemaal compleet zijn in Hotel Zwolle! Na een bezoek aan de Hanzestad Zwolle kunt u bij Hotel Zwolle uitrusten en genieten van een optimaal verblijf. Een drankje op het lounge terras met uitzicht over de prachtige winkelstraten van Raalte of tot rust komen in ons zwembad of Turks stoombad. In Hotel Zwolle vindt u het allemaal! Wij hopen dat wij u mogen ontvangen in het prachtige dorp Raalte. Boekt u snel een kamer, want vol = vol.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact op nemen. U kunt een email sturen naar info@hoteldezwaan.com of bellen naar 0572-363738.

Share This: