Raalte

RAALTE HET HART VAN SALLAND

Raalte en het in het hart gelegen Hotel de Zwaan zijn aan elkaar verbonden.

Midden in het centrum van Raalte, bevindt zich Hotel de Zwaan. Met een eigen parkeergelegenheid voor en achter het hotel, de vrije WiFi in het hele bedrijf en een eigen binnenzwembad, de ideale plek voor een zakelijke afspraak of privé gelegenheid.

De prachtige omliggende omgeving van Raalte staat bekend om zijn schitterende landschappen, en bevindt zich tussen de steden Zwolle en Deventer.

Onze kamers zijn voorzien van alle gemakken. In verschillende prijsklasse’s zit er altijd wat voor u tussen. Of u kiest voor een budget, een comfort, of een luxe kamer, u voelt zich thuis in PopUlus Hotel de Zwaan in Raalte.

Speciaal voor u hebben we perfecte wandelroute’s en fietsroute’s klaarliggen bij de receptie. Ook kunt u fietsen huren bij PopUlus Hotel de Zwaan. Na uw fiets of wandeltocht in de omgeving van Raalte komt u tot rust in ons binnenzwembad en Turks stoombad.

Onze medewerkers zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Graag zien we u tegemoet en ervaar zelf uw verblijf in Raalte! Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen in de receptie uren of stuurt u een email naar info@hoteldezwaan.com

Share This: