Brasserie Bon Aparte in Raalte

Brasserie Bon Aparte in Raalte; van flexwerken tot culinaire verassingen

Proef de culinaire verrassingen olv Tjalco Zetzema van Hotel restaurant de Zwaan in Raalte. Elke dag opnieuw zijn wij bezig met het perfectioneren van de gerechten. In de keuken van De Zwaan gaan wij mee met de seizoenen. Chef-kok, Tjalco Zetzema, werkt met regionale fijne producten.

In de Brasserie bent u welkom voor een kop koffie, voor de gezellige of zakelijke afspraken maar ook tijdens het flexwerken. Voor de lunch of diner zijn wij dagelijks geopend. Is het mooi weer? Maak dan gebruik van ons gezellige terras. Vanaf het terras heeft u zicht op de gezellige binnenstad van Raalte.

IMG_1332

Keuken brigade olv Tjalco Zetzema

restaurant brasserie

Restaurant medewerksters

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Hotel Restaurant De Zwaan is het ook mogelijk om met een gezelschap te komen. U kunt bij ons terecht voor feesten, partijen, catering in of outdoor, bedrijfsuitjes, bruiloften, reünie, of zakelijke bijeenkomst, in de Brasserie of in één van onze zalen.

Wilt u tijdens uw uitje meer weten over wijn? Informeer dan eens naar de wijnproeverijen of thema avonden.

Wilt u gezellig een avondje eten in de Brasserie BON Apare? Reserveer een tafel online of bel naar: 0572 – 363738

Graag tot ziens bij Hotel Restaurant de Zwaan in Raalte.

Familie Poppe & team Hotel Restaurant de Zwaan

Share This: