Vergaderen Raalte

Vergaderen in Raalte bij Hotel de Zwaan

De locatie en de ligging van Hotel de Zwaan is in het centrum van Raalte. Met twee eigen parkeergelegenheden geeft dit de mogelijkheid voor grote vergader capaciteiten.

Wij beschikken over mooie en ruime zalen, voorzien van alle gemakken. Bovendien bieden wij verschillende arrangementen voor vergaderen Raalte met koffie/thee, wat lekkers of lunch. Het kan allemaal bij hotel de Zwaan. Bent u tijdens uw vergadering een beamer nodig? Ook dat kan bij hotel de Zwaan. Bij ons hotel hoeft u zich geen zorgen te maken over de faciliteiten, alles is aanwezig voor ontspannen vergaderen Raalte.

Wilt u tijdens het vergaderen Raalte even een korte pauze? Kom dan genieten van een heerlijk drankje op ons gezellige terras met uitzicht over de binnenstad van Raalte. Of kom een hapje eten in ons prachtige en gezellige restaurant BON Aparte. Er is een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten. Kies voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner met uw collega’s tijdens het vergaderen Raalte. Ook leuk tijdens het diner is uitleg over verschillende wijnen! Onze vinoloog kan u uitleg geven over verschillende heerlijke wijnen. Vergaderen Raalte wordt een groot succes bij hotel de Zwaan.

Wilt u meer weten over ons hotel, de mogelijkheden en het vergaderen Raalte? U kunt rustig even contact opnemen met ons om de mogelijkheden voor vergaderen Raalte door te spreken. Natuurlijk kunt u ook een keer bij ons langs komen om de verschillende zalen te bekijken en zien of de locatie bij uw wensen past. We helpen u graag verder.

Vergaderen Raalte bij Hotel de Zwaan!

Share This: